top of page

STUDENTGUIDEN

Her kommer noen tips om hva som kan være verdt å huske på som ny student

MELD ADRESSEENDRING

Det lureste du kan gjøre som student, er å melde adresseendring til Posten. Dette gjør du enkelt på Posten sine nettsider. Det er viktig at du IKKE melder adresseendring i folkeregisteret, da vil du ikke kunne motta bortebo-stipend.

BETAL SEMESTERAVGIFT

Du må betale semesteravgift for å kunne ta fag og studere. Denne betaler du inne på studentweb.no. Fristen er 15 september for høstsemester og 1. februar for vårsemesteret. (Du får ikke utbetalt studiestøtte før den er betalt!)

STUDENTKORT

For å få adgang til lese- og datasaler, kunne låse deg inn på kveldstid, samt bruke kopimaskiner og annet ved campus Dragvoll trenger du et studiebevis. For å kunne motta dette trenger du legitimasjon og semesterkort. Mer kan du lese her 


ATB - BUSS

AtB er busselskapet her i Trondheim. Last ned AtB og AtB Mobillett, så kommer du veldig langt. For å komme til campus Dragvoll tar du nr. 3 retning Lohove, nr. 12 retning Dragvoll via Strindheim  eller nr. 14

STUDENTSKIPNADEN I TRONDHEIM

SiT bidrar til studentenes trivsel i Trondheim. De tilbyr trening, ulike kurs, psykolog, og masse annet. Les mer her

STUDENTERSAMFUNDET

Samfundet er samlepunktet til studentene i Trondheim. De arrangerer alt fra konserter og fester til valgvaker, debatter og filmvisninger. Kjøper du medlemskap hos dem, kommer du gratis inn i helgene. Lokalene er store og det er nok av utesteder inne i den røde bygningen. 

bottom of page